Sommar & semester

Första delen av sommaren har kommit till ända! Vi har haft Mulleläger, Ridläger, Prova-på-kurs, Sommarkvällar, Hoppkurs samt Fälttävlansläger. Så gott som alla läger och kurser har varit fyllda och det har varit många roliga, härliga stunder i stallet och med hästarna.

Cia Svensson och Maggie har varit på Ridledarkurs så nu har vi ännu en Ridledare i teamet!
 
Hästarna har gått på semester för 3 veckor framåt. Sommarjobbare har städat stall och utrustning. När hästarna sedan kommer tillbaka är det dags för sommarens andra Ridläger samt ett Kom-igång-kvällsläger för vuxna och ungdomar som vill starta upp höstterminen.
ps. Kom-igång-lägret har en plats kvar!

Nu blir det tomt på personal i 2 veckor och under 3 veckor framåt kommer mailen att kollas sporadiskt.

Hoppas ni har en trevlig sommar och njuter av sol, regn, bad, glass och kanske hästar, så hörs och ses vi igen i augusti! /Maja

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter