Personal

Lisa Trillkott
Verksamhetsansvarig

Jag ser med stor glädje fram emot att från och med april få komma tillbaka till er på Bälinge Ryttarförening som verksamhetsansvarig. Det ska bli så spännande att få utveckla verksamheten tillsammans med er medlemmar.
Jag är utbildad Hippolog och diplomerad ridlärare level II. Ridmässigt har jag tävlat medelsvår dressyr och tränat hoppning på 120-nivå.

Mina hjärtefrågor är hästen och ryttarens grundutbildning men framförallt vill jag vara en del i att skapa en ridskolemiljö där alla elever kan känna sig sedda och trygga – ett andra hem. 

Vi ses i stallet – Tveka inte att komma fram och säga hej!

Maja Bladh
Häst- och stallansvarig

Inflyttad till Uppsala p.g.a. miljövetarstudier och tog examen i juni 2018. Jobbat på Bälinge sedan maj 2019 först enbart som dagpersonal, men sedan ht-20 även som instruktör. Jag är Diplomerad hästskötare och utbildad Ridledare.

Hästar har varit del av mitt liv i mer än 20 år. Började på ridskola i Sörmland, fick egen häst när jag var 13, ett 14-årigt arabiskt fullblod. Gick naturbruksgymnasium med hästinriktning i Östergötland, tog hästskötardiplom och tappskokompetens. Efter studenten jobbade jag med hopphästar på elitnivå, som hästskötare hos Linda Heed. Där fick jag rida otroligt fina hästar och jobba på internationella tävlingar i Europa. Därefter har jag jobbat som turridningsguide på Nya Zealand, med hopphästar i USA och på seminstation i Sörmland. 

Jag tycker att det är väldigt roligt att jobba med eleverna, se deras glädje och utveckling. Men min hjärtefråga är hästarna och deras välmående!
På bilden är Theo med, en av våra fantastiska ridskolehästar.

Vi ses i stallet!

My Sannestedt
Instruktör

Mitt namn är My och jag är 19 år. Jag kommer från Uppsala och bor på en gård utanför Björklinge med min mamma och fem hästar.
Jag går tredje och sista året på Ridsportsgymnasiet Strömsholm. I juni tar jag studenten och då har jag möjlighet att göra prov för legitimerad svensk ridlärare level ett och diplomerad hästskötare.
I augusti 2021 hade jag en av mina praktikperioder på BRF och fastnade direkt för den trevliga ridskolan. Sen dess har jag jobbat periodvis på anläggningen, just nu håller jag några lektioner på lördagar och rycker in ibland som vikarie.

Kim Johansson Hjort
Instruktör

Kim heter jag och jag bor i det röda huset på ridskolan med min man Olle och våra två barn Leia och Eira. Vi är stolta över att få vara Bälinge Ryttarförenings hyresvärdar.

Till vardags jobbar jag som projektledare inom elbranschen men under flera år har jag hoppat in som vikarie vid behov på ridskolan och under vårterminen 2022 började jag även ha min egen lektion med nybörjarvuxna. Att få instruera och peppa våra ryttare inspirerar och utvecklar mig som person och att se ”när polletten ramlar ner” hos en ryttare är bland det häftigaste jag vet.

Som barn är jag uppvuxen med hästar då mina föräldrar hade travhästar och jag själv hade en shetlandsponny som jag både körde och red på. Därifrån har jag fått min balans på hästryggen. Som vuxen har jag tävlat på hobbynivå i både hoppning och dressyr på min egen häst Amora som är uppstallad på ridskolan. Inom ridsporten har jag gått Basledarutbildning, Tävlingsledarutbildning och har nu siktet inställt på att gå ridledarutbildningen under 2022 för att utvecklas som instruktör och utveckla mina färdigheter kring att instruera våra ryttare på ridskolan.

Hoppas vi ses i stallet!