Personal

Cia Svensson
Instruktör

Presentation kommer!

Emma Henriksson
Instruktör

Presentation kommer!

Emma Wahlberg
Instruktör

Presentation kommer!

Kim Johansson Hjort
Instruktör

Kim heter jag och jag bor i det röda huset på ridskolan med min man Olle och våra två barn Leia och Eira. Vi är stolta över att få vara Bälinge Ryttarförenings hyresvärdar.

Till vardags jobbar jag som projektledare inom elbranschen men under flera år har jag hoppat in som vikarie vid behov på ridskolan och under vårterminen 2022 började jag även ha min egen lektion med nybörjarvuxna. Att få instruera och peppa våra ryttare inspirerar och utvecklar mig som person och att se ”när polletten ramlar ner” hos en ryttare är bland det häftigaste jag vet.

Som barn är jag uppvuxen med hästar då mina föräldrar hade travhästar och jag själv hade en shetlandsponny som jag både körde och red på. Därifrån har jag fått min balans på hästryggen. Som vuxen har jag tävlat på hobbynivå i både hoppning och dressyr på min egen häst Amora som är uppstallad på ridskolan. Inom ridsporten har jag gått Basledarutbildning, Tävlingsledarutbildning och har nu siktet inställt på att gå ridledarutbildningen under 2022 för att utvecklas som instruktör och utveckla mina färdigheter kring att instruera våra ryttare på ridskolan.

Hoppas vi ses i stallet!

Lena Linder
Instruktör

Presentation kommer!

Maja Bladh
Verksamhets- och stallansvarig

Inflyttad till Uppsala p.g.a. miljövetarstudier och tog examen i juni 2018. Jobbat på Bälinge sedan maj 2019 först enbart som dagpersonal, men sedan ht-20 även som instruktör. Jag är Diplomerad hästskötare och utbildad Ridledare.

Hästar har varit del av mitt liv i mer än 20 år. Började på ridskola i Sörmland, fick egen häst när jag var 13, ett 14-årigt arabiskt fullblod. Gick naturbruksgymnasium med hästinriktning i Östergötland, tog hästskötardiplom och tappskokompetens. Efter studenten jobbade jag med hopphästar på elitnivå, som hästskötare hos Linda Heed. Där fick jag rida otroligt fina hästar och jobba på internationella tävlingar i Europa. Därefter har jag jobbat som turridningsguide på Nya Zealand, med hopphästar i USA och på seminstation i Sörmland. 

Jag tycker att det är väldigt roligt att jobba med eleverna, se deras glädje och utveckling. Men min hjärtefråga är hästarna och deras välmående!
På bilden är Theo med, en av våra fantastiska ridskolehästar <3

My Sannestedt
Anläggningsansvarig

Jag kommer från Uppsala och bor på en liten hästgård utanför Björklinge. På bilden ser ni mig och min D-ponny Ghiza. Jag har tävlat i både hoppning och dressyr men senaste åren har det mest blivit dressyr. Jag är diplomerad hästskötare och har gått Svensk Ridlärare level 1-utbildningen. 2023 är målet att göra diplomeringen för ridlärare.

2019 började jag på Ridsportsgymnasiet Strömsholm. Under min praktikperiod i augusti/september 2021 var jag på BäRF för allra första gången. I juni 2022 tog jag studenten och tackade utan tvekan ja till att jobba här! Anledingen till mitt självklara ja är att jag tycker det är lagom stort, väldigt god hästhanteringen, trevliga medlemmar och fina ridskolehästar.

Vi ses i stallet!