Bälinge ryttarförening är en ridskola som passar alla elever i alla åldrar och olika utbildningsnivå.


Vi erbjuder terminsridning för alla nivåer, nybörjare till avancerad, träningar på helger och lov samt ridläger. Vi erbjuder även drop-in-ridning då och då, hästlekis för barn mellan 3-6 år samt att det finns möjlighet att köpa enskilda privatlektioner.

Ridskolan drivs i ideell regi av en medlemsvald styrelse och fast anställd personal. Föreningen har en ungdomssektion (US) med en styrelse bestående av barn och ungdomar. US anordnar flertal aktiviteter under terminerna.
 

Hos oss jobbar ett 20-tal hästar i flera storlekar, allt från mindre ponnyer till större hästar, som de flesta ägs av föreningen.


Lektionerna innehåller dressyr, hoppning, markarbete och teoretiska pass i ridlära och hästkunskap, för att våra elever ska få kännedom om hästen och allt som hör till.  När omständigheterna tillåter rider vi gärna ut i naturen.


Vill du börja rida hos oss? Skicka ett mail till balingeryttarforening@gmail.com, berätta kort om vilken nivå du befinner dig på så kan vi hjälpa till att placera dig i en grupp som passar.  

Kika gärna på lektionsschemat och nivåbeskrivningarna:

Hoppas vi ses i stallet!