Presentation av ridskolans nya verksamhetschef - Välkommen Lotta Lantz!

Hej!
 
Några känner mig redan som sin ridinstruktör på Bärf. Några har kanske hört mitt namn i andra sammanhang på ridskolan. För andra kanske jag är helt okänd.
Från och med den 1 september är jag verksamhetsansvarig på ridskolan, vilket jag tycker ska bli både spännande och rolig! Med mig har jag många erfarenheter från andra uppdrag och utbildningar inom både hästvärlden och andra branscher, som jag hoppas och tror får stor nytta av.

Närmast kommer jag från SLU, där jag arbetat som kommunikatör - främst inom forskningsområdena veterinärmedicin och husdjursvetenskap, men på senare tid även med marknadsföring av universitetets utbildningar.

Det senaste året har jag varit instruktör på Bärf några kvällar i veckan och kommer att fortsätta med även till hösten. Det är otroligt inspirerande att få ge andra möjlighet att få uppleva magin som kan uppstå på hästryggen!

Hästarna har varit en röd tråd för mig hela livet, från att jag började på ”knatteridning” som 8-åring. Jag har passerat många ridskolor, hästar och ridlärare, sett tävlings- och ungdomsverksamhet på nära håll och även arbetat på Svenska ridsportförbundet under en period.

I mitt nya uppdrag som verksamhetsansvarig kommer jag att leda det dagliga arbetet, utveckla verksamheten och driva ridskolan framåt mot uppsatta mål. Det ska
verkligen bli superroligt!

Vi ses till hösten!
Hälsningar Lotta
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter