Stallkatten Majken har somnat in

Våran älskade stallkatt Majken har somnat in. Vintern och kylan kan vara tuff för äldre katter även om de har möjlighet att komma in i värmen och inatt tändes tyvärr en stjärna på katthimmelen. Majken var inte sjuk eller med om någon olycka utan somnade stilla in.

Majken flyttade in på Bemersberg för över 10år sen och stannade kvar tillsammans med oss när vi flyttade in i lokalerna 2010, sedan dess har hon varit med oss varje dag i det dagliga arbetet under 9 år. Hennes egna lilla kattmassage har uppskattas av såväl människor som hästar under dessa år och hon fick tusentals timmar med gos av våra medlemmar.

Vi kommer minnas Majken med glädje och kärlek, hon lämnar ett tomrum i våra hjärtan.  

Tack för allt, Majken!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter