Bälinge ryttarförening söker ny kollega!

Bärf är en förening med engagerade medlemmar och en ridskola i utveckling.
I vår verksamhetsidé står bl.a. ”… I familjär och välkomnande miljö med god kamratskap erbjuder föreningen en levande verksamhet för alla med intresse för hästar och ridning.” Vi eftersträvar ständigt att detta ska genomsyra varje del av verksamheten.

Tjänsten
Vi söker nu främst någon som kan jobba stalltjänst vardagar. Det finns även möjlighet till lektionsundervisning en del kvällar, både vardag och helg. Totalt handlar det om 50% med chans till mer. Det är en tidsbegränsad anställning t.o.m. sista juni 2023, men även här finns chans till förlängning i någon form.

Tjänstens arbetstider och -uppgifter kan anpassas utefter önskemål, så länge det fyller verksamhetens behov.

Vi söker dig som sätter hästarnas väl främst! Du har lätt för att följa instruktioner för att sedan vara självgående i ditt arbete. Tidigare erfarenhet av stalljobb är en fördel, men vi anser att personlig lämplighet har större värde.

Lön enligt kollektivavtal.

Skicka din ansökan till balingeryttarforening@gmail.com
Ansökan är öppen tills vi hittat rätt person.
 

Varmt välkommen med din ansökan!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter