Välkommen tillbaka Lisa!

Vi har glädjen att meddela att Lisa Trillkott kommer tillbaka till oss! 
Under höstterminen -21 hade Lisa lektioner hos oss på lördagarna där hon var mycket uppskattad av eleverna. Tyvärr blev det inte så väldigt många lördagar iom kvarkan... 

Nu kommer hon tillbaka på en större tjänst som verksamhetsansvarig där hon kommer att vara en i teamet av dagpersonal, som tillsammans driver ridskolan. Närmast kommer hon från Lurbo ridklubb i Uppsala där hon jobbat som ridlärare och i stallet. Lisa kommer att fortsätta ha en del lektioner på Lurbo fram till sommaren men kan smygstarta hos oss redan i april! 

Här nedan kommer en presentation från Lisa själv. 
 

Hej allesammans!

Jag ser med stor glädje fram emot att från och med april få komma tillbaka till er på Bälinge Ryttarförening som verksamhetsansvarig. Det ska bli så spännande att få utveckla verksamheten tillsammans med er medlemmar.

Jag är utbildad Hippolog och diplomerad ridlärare level II. Ridmässigt har jag tävlat medelsvår dressyr och tränat hoppning på 120-nivå.

Mina hjärtefrågor är hästen och ryttarens grundutbildning men framförallt vill jag vara en del i att skapa en ridskolemiljö där alla elever kan känna sig sedda och trygga – ett andra hem. Lite längre fram tänkte jag att ni ska få följa mig en dag på Instagram och då få chansen att ställa eventuella frågor ni har.

Vi ses i stallet – Tveka inte att komma fram och säga hej!

Varmt välkommen tillbaka Lisa!

Etiketter: ridskolan personal

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter