Kakförsäljning

Hej alla medlemmar!

Nu ska vi bygga uteboxar och behöver fylla på lite i kassan till det. Boxarna kommer byggas mycket av befintligt material men det behöver fyllas på med lite också. Det är alltså det som förtjänsten av höstens kakförsäljning kommer att gå till.

Vi vill därför att alla elever säljer minst 4 paket/var, vilket vi beräknat ska räcka till ungefär två uteboxar. Allt utöver är bonus så sälj så mycket ni bara kan. Det vore väl toppen om vi kunde få ihop till hela fyra uteboxar, vilket är vad vi planerat att bygga till att börja med.

Instruktörerna kommer dela ut kataloger i grupperna.

Så här registrerar du dig på Mina sidor:
Gå in på Kakservice.se/minasidor
Välj: registrera dig med gruppkoden
Använd gruppkoden FEJOME

På Mina sidor får du en personlig webshop som du kan dela på t.ex. mejl, sms och Facebook.

Sista dag att registrera försäljningen är den 18 oktober.

Lycka till med försäljningen!
 
Med vänlig hälsning
Styrelsen
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter