Presentation av nya instruktörer - näst är Maja Bladh.

Hej,

Maja, 29 år, flyttade till Uppsala p.g.a. miljövetarstudier och tog examen i juni 2018. Jobbat på Bälinge sedan maj 2019, hittills endast som dagpersonal. I höst ska jag börja ha lektioner vilket jag ser fram emot med skräckblandad förtjusning!

Hästar har varit del av mitt liv i 20 år. Började på ridskola i Sörmland, fick egen häst när jag var 13, ett 14-årigt arabiskt fullblod. Gick naturbruksgymnasium med hästinriktning i Östergötland, tog hästskötardiplom och tappskokompetens.
Efter studenten jobbade jag med hopphästar på elitnivå, som hästskötare hos Linda Heed. Där fick jag rida otroligt fina hästar och jobba på internationella tävlingar i Europa.

Därefter har jag jobbat som turridningsguide på Nya Zealand, med hopphästar i USA och på seminstation i Sörmland. Räknar till att jag har erfarenhet av mer än 15 olika stall, där jag varit som anställd, hyresgäst eller medryttare.

Att hålla lektioner är nytt för mig och jag börjar inse att det är väldigt roligt!
På bilden är Pelle med, kompisen jag fick lära känna när han var 14 år. Nu har han, 30 år gammal, flyttat till riktigt pensionärsliv utanför Norrköping.

Jag ska ha söndagslektioner tillsammans med Lotta Lantz, så jag har en rutinerad stöttepelare med mig!

Ska bli kul att träffa er! Vi ses i stallet
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter