Presentation av nya instruktörer - först ut är Tove Eriksson!

Hej,

Mitt namn är Tove Eriksson och jag är 29 år gammal och boende på egen hästgård norr om Uppsala tillsammans med min sambo och vår son Elton.

Jag har tre egna hästar, två egna uppfödningar och deras mamma som nuförtiden är mitt avelssto. Tanken är att mina unghästar, 2 och 3 år gamla skall bli mina kommande tävlingshästar, framförallt på hoppbanan, men jag tycker även om att rida fälttävlan. Jag har tävlat mycket fälttävlan under ponnytiden, men på stor häst så har det framförallt varit hoppning som jag mest tävlat. 

Hästar, träning och coachning har alltid legat mig varmt om hjärtat, och jag tycker det är väldigt roligt att se ekipage utvecklas, oavsett nivå. Därav tycker jag verkligen att det skall bli spännande att prova på jobbet som instruktör på Bälinge Ryttarförening. Jag hoppas ni är lika sugna som jag att starta igång terminens ridlektioner på den nya anläggningen.

Väl mött, jag ser fram emot mina lördagar tillsammans med er!
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter