Välkommen till en ny termin på ridskolan

Välkommen till ridskolan och en ny termin våren 2020.

Lektionerna pågår mellan v 2 och 24, d.v.s. totalt 23 gånger för dig som rider varje vecka. Här på hemsidan finns nu ett uppdaterat lektionsschema samt prislista. Under våren kommer vi inte ha några förutbestämda teriveckor utan varje instruktör planerar in teoritillfällen när dom tycker det är lämpligt.

Som vi även tidigare informerat om kommer föreningen lämna anläggningen på Bemersberg den 30 juni 2020. Ett aktivt arbete med att hitta en ny anläggning för verksamheten pågår och målet är att verksamheten ska pågå som vanligt under våren. Ni kommer att löpande informeras om detta.

Avseende lektionsschemat (som ni hittar HÄR) kommer vi starta en ny nybörjargrupp på onsdagar kl. 18. Detta på grund av hög efterfrågan. Det innebär att vi för tillfället måste lägga Drop in ridningen vilande. Vi hoppas kunna starta upp den igen framöver.

Vårterminens prislista hittar du HÄR. Observera att anledningen till att den totala terminsavgiften är högre för våren är att antalet lektionstillfällen är fler. Vi har inte genomfört någon höjning av priset per lektion för våren.

Välkomna till en ny termin på Bälinge ryttarförening! 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter