Storhästar

Mugie
"Maggie"
f. 2005

Ridskolans pansarfordon. Är Maggie på det humöret är det inget som kan stoppa henne. Hon kommer från Danmark och kan både hoppa och gå dressyr som en riktig stjärna, men kräver sin ryttare. Bästa kompis med Sara.


 

Hasselholt´s Theodor

"Theo"

f. 2006
e: Kanudos xx u: Lamour Höjbogård


Har en räv bakom båda öronen. Svenskt halvblod med engelskt fullblod i nära linje. Hittar på allt möjligt bus med kompisarna. När man rider kan han slingra sig som en orm och springa som en antilop. Hoppar med hela sitt hjärta.

Robbin Flac

"Robbin"
f. 2004
e: Robin Z u: Flic-Flac xx

Tycker själv att han är en riktig gentleman. Robbin är ett svenskt varmblod (SWB). Hoppar som en stjärna och är en trygg pelare för många av våra ryttare. Har sällan bråttom utan tar livet med ro. Bästa kompis med Bambi.
 

Sara
f.2007


Stallets **prinsessa** - skulle känna om hon sov på en ärta och vill bli borstad precis så som hon vill bli borstad. Sara kommer från Polen, har världens längsta öron och kanske världens lenaste päls. Bästa kompis med Maggie.
 

Caristro

"Bruno"

f.2009

Stallets Goofy/Pluto. Är vuxen men beter sig ofta som en 7-åring. Han är en Holsteiner, vilket är ett tyskt halvblod. Har noll koll på benen men har absolut hjärtat på rätta stället. Lugn kille som är kompis med alla.


 

Furioso XLVII
"Nicke"
f. 2011


Har fått sitt namn efter Nicke Nyfiken. Vill alltid veta allt! Nicke är av rasen Furioso – North star, en ungersk ras. Tycker om sitt jobb, sina kompisar och livet i största allmänhet. Bästa kompis med Bruno, men vill framförallt att hela flocken ska vara
tillsammans jämt.

Babinicz

"Bambi"
f.2008


Ridskolan absoluta klippa. Bambi är en silesisk häst, vilket är en polsk hästras. Han bär alla ryttare, vana som ovana, små som stora, unga som gamla. Han är klippan i ridhuset och han är klippan i valackflocken - alla andra grabbar tycker det är tryggt att ha Bambi där.

Sometimes

"Sam"
f.2011


Vår allra nyaste kollega och fortfarande under inskolning. Sam är travaren som hellre ville galoppera och har blivit en trevlig ridhäst. Vi tror och hoppas att han ska trivas hos oss och med livet som ridskolehäst.