Ponnyer

Kategori B

Karina
"Gulan" 
f. 2008
okänd härstamning


Stallets minsta häst!
Bästa kompis med Docka.

Kategori C

Artus
"Arre"
f. 2005
e: Admiral u: Karla

Artus är en haflinger som själv tycker att han är bäst i världen! En pärla som inte gör mer än vad han behöver, men som kan dansa hur vackert som helst om man får honom på sitt lag. Kör sitt eget race här i livet.
 

Styrt
"Style"
f. 2010


Om Style hade varit ett annat djur hade han varit en hare. Han tycker inte om sprayflaskor, vattenslangen eller konstiga ljud. Tycker däremot om barn, att bli borstad och att få hänga med kompisarna. Kan hoppa riktigt fint!

Moorbridge Showgirl
"Lisen"
f. 2006
e: Apache u: Magpie Cottage


En tjej som vet vad hon vill! Lisen är en New Forest och kommer från England. Är bäst på att se arg ut men är egentligen en av de allra mysigaste hästarna. Kan stå som ett ljus när massa personer har anatomi-teori och ska känna & klämma.

Joni
f. 2011


Joni är privathäst men jobbar på ridskolan flera dagar i veckan. En fröken med bestämda åsikter. Joni är importerad från Danmark. Klarar sig själv här i livet. På sommarbetet hittar hon ett träd som blir hennes plats hela sommaren precis som Ferdinand.
Kan vända sig ut och in för att göra sin ryttare nöjd.

Docka

f. 2007
okänd härstamning
 

Pålitligaste hästen på hela gården och söt som socker. Lugn och trygg, hetsar inte upp sig första taget. Har världsrekord i både långsammast skritt och snabbast galopp.
Bästa kompis med Gulan.

Kategori D

Amber
f. 1997
okänd härstamning


Stallets oldie och definitivt goldie! Amber har varit med länge och trivs fortfarande med jobbet. En riktig dam med hög integritet. Dundrar gärna fram i galopp utan att någon försöker hindra henne. Har världens mysigaste mule och jordens vackraste ögon.

Marino

f.1999


Vår äldre herre, en New Forest från Sverige. En svårflörtad liten gubbe som kan försöka ge en ett tjuvnyp i förbifarten, men som egentligen är en riktigt bra kompis som ställer upp för sin ryttare. Bästa kompis med Paddy.


 

Ilen Banks Paddy

"Paddy"
e: West Tide Village
ue: Matty's Rock
f. 2008


Vårt lilla måndagsexemplar. En del fel i genlotteriet men en av världens bästa
ridskoleponnyer. Connemara från Irland. Mångas favorit då han är både trygg och säker
men samtidigt pigg och framåt. Bästa kompis med Marino.

Currabawn Paddy
"Curt"
e.Gwennic de Goariva-Westside Mirah
f. 2011Curt är vårt senaste tillsktott till ponnygänget. Han är en ung och lite oerfaren Connemaravalack från Irland. Supersnäll och arbetsglad! Han får i lugn och ro göra sig hemmastadd och ska få skolas in i sin takt.