Hjälp oss att förbättra våra hästars arbetsmiljö!

Underlaget i ridhustältet har snabbt blivit dåligt och vi måste lägga in nytt material vilket är en stor utgift för oss.

Swisha ditt bidrag till
123 018 2063 märk med
"Underlag ridhus"

Läs mer

På gång

Nyheter

2022 > 03

Vi har glädjen att meddela att Lisa Trillkott kommer tillbaka till oss! 
Under höstterminen -21 hade Lisa lektioner hos oss på lördagarna där hon var mycket uppskattad av eleverna. Tyvärr blev det inte så väldigt många lördagar iom kvarkan... 

Nu kommer hon tillbaka på en större tjänst som verksamhetsansvarig där hon kommer att vara en i teamet av dagpersonal, som tillsammans driver ridskolan. Närmast kommer hon från Lurbo ridklubb i Uppsala där hon jobbat som ridlärare och i stallet. Lisa kommer att fortsätta ha en del lektioner på Lurbo fram till sommaren men kan smygstarta hos oss redan i april! 

Här nedan kommer en presentation från Lisa själv. 
 

Hej allesammans!

Jag ser med stor glädje fram emot att från och med april få komma tillbaka till er på Bälinge Ryttarförening som verksamhetsansvarig. Det ska bli så spännande att få utveckla verksamheten tillsammans med er medlemmar.

Jag är utbildad Hippolog och diplomerad ridlärare level II. Ridmässigt har jag tävlat medelsvår dressyr och tränat hoppning på 120-nivå.

Mina hjärtefrågor är hästen och ryttarens grundutbildning men framförallt vill jag vara en del i att skapa en ridskolemiljö där alla elever kan känna sig sedda och trygga – ett andra hem. Lite längre fram tänkte jag att ni ska få följa mig en dag på Instagram och då få chansen att ställa eventuella frågor ni har.

Vi ses i stallet – Tveka inte att komma fram och säga hej!

Varmt välkommen tillbaka Lisa!

Läs hela inlägget »
Etiketter: ridskolan, personal

Idag är Bälinge rf´s anläggning öppen igen!
 
Det innebär att hästarna som bor här får lämna anläggningen för träning, tävling etc. och hästar får komma hit för att delta på lektioner och träningar.
 
För er ridande elever är det alltså ingen skillnad (förutom för de elever som vill ha med egen häst på ridlektion eller träning. Maila ridskolan och prata med din instruktör om du vill ta med egen häst.)
 
Vi är såklart superglada och lättade. Detta har vi väntat på sedan 14 september när vi fick provsvaren. Nästan 6 månader senare är vi äntligen klara med kvarkan och det känns underbart.
 
Kom ihåg! Vanligt smittskydd gäller nu precis som alltid:
- Kläder och utrustning ska bytas/tvättas mellan olika stall.
- Utomstående hästar får INTE vistas i våra stall. (De får vistas på stallplan, i ridhus och på ridbana).
- Hästar ska inte lukta på bajs från hästar från andra stall.
 

Läs hela inlägget »
Etiketter: kvarka, smittskydd

Bärf på Instagram

🧡💙 För er som inte är med och fixar på ridskolan denna fixarsöndag finns annat att göra! Nämligen att hålla tummarna för alla våra ekipage som är ute och representerar Bärf! Ponnyer på UPK och ridhästar på Björklinge RF:s tävling på Tuthammaren. Heja alla duktiga ryttare och hästar och vi hoppas att ni alla får en trevlig dag på tävlingsbanan 🌟