Hjälp oss att förbättra våra hästars arbetsmiljö!

Underlaget i ridhustältet har snabbt blivit dåligt och vi måste lägga in nytt material vilket är en stor utgift för oss.

Swisha ditt bidrag till
123 018 2063 märk med
"Underlag ridhus"

Läs mer

På gång

Nyheter

2021 > 02

Välkomna på årsmöte den 28 februari kl. 15. Mötet sker digitalt via Teams. Nedan följer några instruktioner för mötets genomförande. Har du inte fått en länk via e-post vänligen maila ridskolan balingeryttarforening@gmail.com

Varmt välkomna!

Läs hela inlägget »

På årsmötet den 24 februari 2020 beslutades om en medlemsavgift på 250 kronor för junior, 350 kronor för senior och 700 kronor för familj för 2021.
På grund av höjd premie för den försäkring som ingår i medlemsskapet beslutade det extra allmäna medlemsmötet om ett tillägg till medlemsavgiften för 2021 på 25 kronor för enskild medlem och 50 kronor för familj. 

På årsmötet den 28 februari kommer föreslås oförändrad totalt avgift, d.v.s. 275 kronor för junior, 375 kronor för senior och 750 kronor för familj.

Läs hela inlägget »

Nu finns ett nytt nyhetsbrev på hemsidan, fulladdat med information om vad som pågår inom föreningen just nu.

Nyhetsbrevet hittar du HÄR.

Trevlig läsning!
 

Läs hela inlägget »

Uppsala kommun planerar för en gång- och cykelväg mellan Uppsala och Björklinge, via Lövstalöt. Målet är att öka trafiksäkerheten och tillgängligheten för oskyddade trafikanter.

Styrelsen har lämnat synpunkter på förslaget. Vi ser ett behov av en busshållsplats i anslutning till avfarten mot Lilla Blomsberg, även ett upplyst övergångsställe samt en fil för svängande biltrafik från Uppsala.

Remiss

Läs hela inlägget »

Bärf på Instagram

🧡💙 🌟OM FLER KAN MER MÅR VÅRA HÄSTAR BÄTTRE!🌟 Därför öppnar vi alla hästkunskapspass v 17-18 för ALLA MEDLEMMAR, alltså även för dig som inte rider på lektion! 👉In och anmäl i Hippocrates eller via mail: balingeryttarforening@gmail.com. 👉Hela schemat och priser finns på balingerf.se