Vi har några
lediga platser i vår!


Till exempel:

Tisdagar kl 19 nivå 7 seniorer
Fredagar kl 16 nivå 2 juniorer
Söndagar kl 13 nivå 3 juniorer

Se alla lediga platser här.

På gång

Nyheter

2018

Toja såldes i början på året men har fortfarande varit en del av lektionsverksamheten fram tills nu. Toja kommer från och med nu enbart vara privathäst och vi tackar familjen för samarbetet under 2018 och önskar de all lycka i framtiden! Tidigare var Toja ridskolehäst på heltid hos oss och har förgyllt många lektioner under åren. 
Läs hela inlägget »

Numrena finner du även längst ner på startsidan, du kan klicka på flicken "Hem" för att komma till startsidan, därefter skrollar du ner och längst ner på sidfoten finner du alla våra kontaktuppgifter.

bg: 833-8584
swish: 123 018 20 63

Läs hela inlägget »

Vi kan från och med idag meddela att vi är anslutna till Actiway! Detta innebär att vi finns med som alternativ om du vill nyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss. Hör av dig på balingeryttarforening@gmail.com om du har funderingar kring hur du kan nyttja det hos oss så hjälper vi dig med en lösning. Kanske är du och kollegorna sugna på en AW i stallet med lite ridning och hästgos?

Läs hela inlägget »

Under fliken ungdomssektionen har det uppdaterats med aktiviteter! Bland annat ett glittrigt disco i början på året och även ett årsmöte.

Klicka HÄR för att komma till deras aktiviteter direkt.

Läs hela inlägget »
Nu ligger protokollet uppe från det informationsmötet som ägde rum den 2/12.

Klicka HÄR för att komma dit.
Läs hela inlägget »

Följ och gilla oss gärna på facebook! Du kan klicka HÄR för att komma direkt till sidan. Facebook är ett väldigt bra och enkelt sätt att marknadsföra sig på genom den enorma räckvidd ett inlägg kan få, dessutom kostar det en bråkdel mot många andra kanaler att marknadsföra sig genom. 

Om du har frågor som rör ridskolan och/eller föreningen så är mailen fortfarande att föredra för snabbast hjälp.

Läs hela inlägget »

Under v.52 och v.1 är det ingen ordinarie ridskoleverksamhet. Detta innebär att det finns utrymme att rida i ridhuset under hela dagen/kvällen med undantag för när det är aktiviteter bokade. 

De datum som verksamheten har aktiviteter är:
27/12-28/12 dagridläger från kl. 09:00 till kl.12:00
27/12-28/12 dressyr med programridning från kl. 17:00 till ca 20:00
2/1-3/1 hoppkurs, från eftermiddag till kväll (tider uppdateras)
4/1-5/1 dressyrkurs fm/dagtid (tider uppdateras)
4/1 WE efter dressyrkurs em/kväll (tider uppdateras)

All annan tid är det okej att använda ridhuset. Ridhusreglerna tillämpas, rid försiktigt och var rädda om varann!

 

Läs hela inlägget »

På grund av felaktig kallelse till Extra allmänt medlemsmöte kommer här nu en ny kallelse till ett nytt möte. 

Läs hela inlägget »

Nu finns kryddor och saffran på ridskolan.
Utlämning vid ridskolan kontor:
Onsdag 5/12 mellan 13-14
Torsdag 6/12 mellan 18.30-20.00
Söndag 9/12 mellan 14.00-16.00

Läs hela inlägget »

Hej! Under de kommande dagarna så kommer det komma en länk via mail med en kundundersökning. Vi uppskattar Dina synpunkter och hoppas du vill hjälpa oss att utvärdera verksamheten. En utvärdering utav kundundersökningen kommer komma i Januari.

Läs hela inlägget »

Istället för det tänka julminglet/julfesten så kommer vi att bjuda in till julgransplundring i januari istället. Håll utkik efter mer information kring detta!

Läs hela inlägget »

Dagordning till extra allmänt medlemsmöte.
 

Läs hela inlägget »

Teorivecka

Teorin vecka 49 kommer att ske på din ordinarie lektionstid.

Läs hela inlägget »

Kryddorna är beställda och på väg. Väntar på leveransdatum och vidare information kommer gå ut när Spicy Dreams återkopplat på beställningen. 

Saffran finns dock redan på ridskolan! 

Läs hela inlägget »

Det finns nu två till kurser att anmäla sig till under jul. Endagars träningstillfälle i WE för Marie Pettersson eller dressyr för Åsa Gamvik. 

Läs hela inlägget »
Etiketter: jullov, dressyrkurs, dressyr, we

Nu ligger kurserna för jullovet ute. Anmälan sker via hippocrates. Information om kurserna hittar du i stallet eller under fliken ridskola - Aktiviteter/Kurser - jullov.

Att ge bort en hopp -eller dressyrkurs i julklapp är en perfekt present för den hästtokige!

Tryck här så kommer du till det avsnittet direkt.

Läs hela inlägget »

Idag, 12/11, är sista dagen att lämna in beställningar på kryddor och saffran. De ska läggas i facken utanför pentryt i stallet på ridskolan. Har du glömt bort? Skicka mail till c.bulownordlund@outlook.com snarast med dina beställningar så löser vi det!

Läs hela inlägget »

Under teoriveckan från och med 3/12 till till och med 9/12 så gäller teori under ordinarie lektion. Det vill säga att du kommer på ordinarie lektionstillfälle och har 1h terori den veckan. Det blir inga externa aktiviteter som tisigare veckor. Vid vidare frågor var god kontakta din instruktör alternativt maila balingeryttarforening@gmail.com

Väl möt!

Läs hela inlägget »

Senast måndag den 12/11 vill vi ha in eran beställningskatalog. Lämna den i facken på väggen som finns utanför pentryt. 

Med vänliga hälsningar, BäRF's styrelse.

Läs hela inlägget »

Just nu ligger information om anmälan till vårterminen uppe på Din egna sida i Hippocrates. Detta gäller de som redan har en plats på ridskolan under höstterminen 2018. 

Läs hela inlägget »

Bärf på Instagram

🧡💙 Vi är så sjuuukt taggade för vårens hästkunskapsveckor (v 17-18), så vi har öppnat anmälan redan nu! 🙌 Kolla programmet så förstår du vår pepp! 🔥 Ett pass per lektion du rider i veckan ingår i terminsavgiften. Vill du gå på fler pass är du varmt välkommen för en hundring extra, men vänta med att anmäla dig till extra pass tills efteranmälan öppnar (15 april). #hästvälfärd #hästkunskap #hästkunskapsveckor