Vi har några
lediga platser i vår!


Till exempel:

Tisdagar kl 19 nivå 7 seniorer
Fredagar kl 16 nivå 2 juniorer
Söndagar kl 13 nivå 3 juniorer

Se alla lediga platser här.

På gång

Nyheter

2018 > 11

Teorivecka

Teorin vecka 49 kommer att ske på din ordinarie lektionstid.

Läs hela inlägget »

Kryddorna är beställda och på väg. Väntar på leveransdatum och vidare information kommer gå ut när Spicy Dreams återkopplat på beställningen. 

Saffran finns dock redan på ridskolan! 

Läs hela inlägget »

Det finns nu två till kurser att anmäla sig till under jul. Endagars träningstillfälle i WE för Marie Pettersson eller dressyr för Åsa Gamvik. 

Läs hela inlägget »
Etiketter: jullov, dressyrkurs, dressyr, we

Nu ligger kurserna för jullovet ute. Anmälan sker via hippocrates. Information om kurserna hittar du i stallet eller under fliken ridskola - Aktiviteter/Kurser - jullov.

Att ge bort en hopp -eller dressyrkurs i julklapp är en perfekt present för den hästtokige!

Tryck här så kommer du till det avsnittet direkt.

Läs hela inlägget »

Idag, 12/11, är sista dagen att lämna in beställningar på kryddor och saffran. De ska läggas i facken utanför pentryt i stallet på ridskolan. Har du glömt bort? Skicka mail till c.bulownordlund@outlook.com snarast med dina beställningar så löser vi det!

Läs hela inlägget »

Under teoriveckan från och med 3/12 till till och med 9/12 så gäller teori under ordinarie lektion. Det vill säga att du kommer på ordinarie lektionstillfälle och har 1h terori den veckan. Det blir inga externa aktiviteter som tisigare veckor. Vid vidare frågor var god kontakta din instruktör alternativt maila balingeryttarforening@gmail.com

Väl möt!

Läs hela inlägget »

Senast måndag den 12/11 vill vi ha in eran beställningskatalog. Lämna den i facken på väggen som finns utanför pentryt. 

Med vänliga hälsningar, BäRF's styrelse.

Läs hela inlägget »

Just nu ligger information om anmälan till vårterminen uppe på Din egna sida i Hippocrates. Detta gäller de som redan har en plats på ridskolan under höstterminen 2018. 

Läs hela inlägget »

Bärf på Instagram

🧡💙 Heja Bambi, Sam och Style som ska representera Bärf i ridskole-DM i dressyr i på Lurbo idag! Ina, Emma och Tyra är piloter. Kom och heja!!