Sommarhälsning!

Sommarhälsning från Lisa (22-07-08)

De sista hästarna släpptes igår på semesterledighet och imorgon är det min tur. Under dessa semesterveckor, vecka 28-30 är tillgängligheten begränsad. Vi hoppas att ni kan ha överseende med detta.

Det har varit händelserika månader här i slutet av vårterminen. Svarstiden för er som har mejlat oss har varit längre än vi önskar då bemanningen varit lägre än vanligt. Vi tackar för visad förståelse. Som ni redan fått veta är Jessica tjänstledig under hösten. Jag, Lisa kommer att ta över hennes tisdagsgrupper och Maja kommer att vara instruktör på torsdagar. Maja har som många av er vet en skolförlagd utbildningsperiod på sin yrkeshögskoleutbildning. För er som har mejlat till oss i olika frågor vet dock att hon inte är långt borta då hon har stöttat med administration på distans under den hektiska lägerperioden. När terminen startar kommer Maja tillbaka på deltid vilket vi är väldigt glada över. Till våren är hon tillbaka på heltid igen. Även Kim har varit iväg på fortbildning i början av sommaren och är nu utbildad Ridledare.

Vi har haft ridläger i veckorna tre med många roliga aktiviteter som terränghoppning, barbackaridning, 5-kamp med gymkhana-inslag, WE-kurs och mycket mer. Nu är det semesterledighet för våra fyrbenta kollegor där våra valacker är i väg på bete medan våra ston får gå på nya betet här hemma som vi är väldigt glada att vi har fått arrendera.

Inför hösten har vi mycket spännande planerat för er. Bland annat kommer vi att på fredagar kl. 19 erbjuda speciella drop-in pass med teman som ni kan boka er på via Hippocrates. Vi kommer att anordna tävlingar för dig på ridskolehäst och även för medlemmar med egen häst i både hoppning och dressyr. Även i veckorna kommer ni att kunna hitta drop-in pass dagtid – kom gärna med önskemål om passande tider. Innan dess har vi dock en sensommar kvar och det finns platser kvar på kom igång – lägret för både barn/ungdomar och ungdomar/vuxna v.31 samt Mullelägret v.32.

Under hösten hoppas jag på att få fortsätta lära känna alla er medlemmar bättre. Kom gärna fram och säg hej när ni ser mig i stallet! Tillsammans fortsätter vi att utveckla denna pärla till ridskola.

Terminen startar v.33 måndagen den 15/8. Vi ses då!
Med Vänliga Hälsningar //Lisa

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter