Jobba hos oss? Vi söker en instruktör som även ska arbeta med verksamhetsplanering och stalltjänst

Bälinge ryttarförening söker en instruktör som även ska arbeta med verksamhetsplanering och stalltjänst.

Bälinge ryttarförening är en förening med ca 350 medlemmar och cirka 225 uppsittningar per vecka. Ridskolan är föreningsdriven med ett stort medlemsengagemang, och har under de senaste åren stått inför många utmaningar som har stärkt både föreningen och positionen som ridskola. För ett år sedan flyttade ridskolan till en ny gård närmare Uppsala och vi är fortfarande i färd med att bygga upp den nya anläggningen.

Vi söker nu en kombinerad instruktör, stalltjänstpersonal och administratör. Tillsammans med övrig personal, styrelse och medlemmar driver du målmedvetet ridklubben framåt och utvecklar verksamheten.  Vi jobbar tillsammans mot uppsatta mål och ser till att hästar och anläggning sköts på bästa sätt.

Vi söker dig som har erfarenhet av att hålla lektioner på olika nivåer och har minst ridledarutbildning eller annan likvärdig utbildning. SRL1 eller mer är starkt meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och är måna om att hitta en positiv och engagerad person som brinner för ridskoleverksamhet och har sinne för planering och helhetssyn. B-körkort är ett krav, BE-kort/utökat B och vana att köra traktor är meriterande.

Arbetsuppgifterna kommer att anpassas efter dig som person men de huvudsakliga arbetsuppgifterna är att hålla ridlektioner samt att hjälpa till med den dagliga driften av ridskolan, inklusive stalltjänst, administration, planering och genomförande av aktiviteter.  

Arbetstiden kommer att förläggas blandat dag- och kvällstid samt helg enligt schema. För dig som vill ha en framtid hos oss i vårt trevliga gäng finns stora möjligheter till personlig utveckling och vidareutbildning.
 
Information om tjänsten
Omfattning: Heltid eller deltid. 6 mån provanställning.
Tillträde: Enligt överenskommelse, dock senast 1 sept 2021.

Ansökan med CV och referenser skickas till balingeryttarforening@gmail.com senast den 6 juni. Vi hanterar ansökningar löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. 

Frågor om tjänsten besvaras av föreningens ordförande Susanne Widström, tel 070-6070974.

Läs mer om oss på hemsidan: http://www.balingerf.se
Facebook: https://www.facebook.com/balingeryttarforening 
Instagram: @balingeryttarforening

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter